Particulier

Heb je het zo druk dat het je niet meer lukt om je huis aan kant te krijgen, of groeit je administratie je boven het hoofd? Stapelen je spullen zich op en ben je het overzicht kwijt? Wil je graag meer ruimte en overzicht maar weet je niet waar je moet beginnen, schakel dan de hulp van Zuijdam Organizing in. Ik help je om in korte tijd de ruimte en het overzicht weer terug te krijgen.

Een opgeruimd huis

 

Je kent het wel, je hebt het druk en komt er niet meer aan toe om je huis aan kant te krijgen. De spullen stapelen zich op en je raakt het overzicht kwijt. Wil je graag rust en ruimte maar weet je niet waar je moet beginnen, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om in korte tijd de ruimte en het overzicht weer terug te krijgen.

 

Kennismaking

Voor een kennismaking kom ik bij je thuis en maak ik een inschatting van de situatie en de nodige werkzaamheden. We bespreken jouw wensen en doelen en hoe ik je daarbij kan helpen. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur. Indien we samen besluiten aan de slag te gaan stuur ik je een offerte. In deze offerte staat hoe we het aan gaan pakken, hoeveel tijd ervoor nodig is en wat de kosten zijn. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Na het ondertekenen van de offerte kunnen we aan de slag. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

 

Aan de slag

Samen gaan we aan de slag volgens het opgestelde plan. We ordenen je spullen en richten waar nodig opnieuw in. Ik ben er om je te ondersteunen met het maken van keuzes. Alleen jij kan bepalen of er iets weggegooid kan worden. Een sessie duurt maximaal drie uur. Je zult versteld staan hoeveel we samen in drie uur kunnen bereiken.

 

Follow-up

Twee weken na mijn bezoek bel ik je om te horen of het lukt om zelf je spullen goed te ordenen. Mocht je nog behoefte hebben aan een vervolgafspraak, dan plannen we die gelijk in. Het telefoongesprek is gratis.

 

Resultaat

  • Minder stress.
  • Je voelt je weer thuis in je opgeruimde huis.
  • Je weet waar je spullen liggen.
  • Je hebt handvatten om je huis opgeruimd te houden.
  • Meer tijd over om leuke dingen te doen.

Een georganiseerde administratie


Groeit je administratie je boven het hoofd? Heb je behoefte aan meer overzicht en weet je niet waar je moet beginnen, dan kun je de hulp van
Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om weer grip op je administratie te krijgen.

 

Kennismaking

Voor een kennismaking kom ik bij je thuis en maak ik een inschatting van de situatie en de werkzaamheden. We bespreken jouw wensen en doelen en hoe ik je daarbij kan helpen. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal één uur. Indien we samen besluiten aan de slag te gaan stuur ik je een offerte. In deze offerte staat hoe we het aan gaan pakken, hoeveel tijd ervoor nodig is en wat de kosten zijn. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Na het ondertekenen van de offerte kunnen we aan de slag. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

 

Aan de slag

Samen gaan we aan de slag volgens het opgestelde plan. We verzamelen al je administratie en stellen een voor jou handig systeem op, waarmee je zelf eenvoudig je administratie kunt bijhouden. Een sessie duurt maximaal drie uur. Je zult versteld staan hoeveel we samen in 3 uur kunnen bereiken.

 

Follow-up

Twee weken na mijn bezoek bel ik je om te horen of het systeem bevalt. Mocht je nog behoefte hebben aan een vervolgafspraak, dan plannen we die gelijk in. Het telefoongesprek is gratis.

 

Resultaat

  • Minder stress.
  • Je kunt eenvoudig je administratie terugvinden.
  • Je hebt handvatten om je administratie geordend te houden.
  • Meer tijd over om leuke dingen te doen.

Tarieven particulieren

Startpakket voor particulieren

3 uur coaching, inclusief: intakegesprek, plan van aanpak en follow-up

€ 150,00 vrijgesteld van btw

 

Uurtarief

€ 50,00 vrijgesteld van btw

 

Strippenkaart 

 

5 strippen
5 uur coaching

€ 220,00 vrijgesteld van btw

 

10 strippen
10 uur coaching

€ 420,00 vrijgesteld van btw

 

Eén strip staat voor één uur coaching. De kaart is flexibel te gebruiken binnen een periode van twee jaar na uitgifte.

 

Cadeaubon particulier

Alle bedragen mogelijk vanaf  € 50,00

 

Reiskosten

Geen reiskosten binnen de gemeente Alkmaar. Daarbuiten € 0,20 per kilometer.

Voor reistijd >30 minuten geldt het uurtarief.

Parkeergeld voor kosten van de opdrachtgever.

Tegemoetkoming in de kosten

Je hoeft de samenwerking met een professional organizer niet altijd uit eigen zak te betalen. Zuijdam Organizing heeft een overeenkomst voor Wmo begeleiding afgesloten met de gemeenten Alkmaar, Castricum, Uitgeest, Heiloo, Heerhugowaard, Langedijk en Bergen.

Houders van een PGB met indicatie ‘individuele begeleiding’ kunnen de diensten van een professional organizer hieruit laten betalen. Actuele informatie over het PGB kun je vinden op de website van Regelhulp , pgb via het Sociaal Wijkteam of de Wmo-consulent in de gemeente waar je woont.