Referenties

Ik vond de begeleiding van Elles zeer prettig. Ze heeft alles geordend en gestructureerd, hierdoor kon ze mij snel en efficiënt sturen met wat ik nog moest doen. Ze wil je heel graag en snel helpen. Een hele fijne begeleider en de beste waar ik tot nu toe mee gewerkt heb.

Bram Spoor, mbo-student

Het volgen van de training 'timemanagement' was in bepaalde opzichten een eyeopener voor mij. Elles richtte zich echt op mijn werk en werkzaamheden waardoor zij goede tips en tops kon geven, waar ik dan verder mee kon. Ook aan de opdrachten heb ik veel gehad. Daardoor heb ik geleerd om bepaalde zaken beter/anders aan te pakken.

Kortom, een geslaagde training met veel tips waar ik in de toekomst verder mee kan.
Elles bedankt voor alles.

Mirjam Bogerd, stagebegeleider

Elles neemt de tijd voor je, luistert naar je, komt met heldere tips waar je iets mee kan. Laat je zelf ook nadenken, denkt en kijkt met je mee, kan zich inleven in je en is positief ingesteld. Daar hou ik van!
Kortom, ik heb er echt iets van opgestoken. Nu doorpakken.
Dank je wel, Elles.

Marlies van Oosten, docent

Ik heb Elles haar begeleiding als erg prettig ervaren. Ik heb in een korte tijd goed leren plannen, terwijl ik daar niet goed in was. Verder vond ik het erg fijn dat we wekelijks mijn voortgang bespraken, hierdoor kon ik makkelijk alles op een rijtje houden.

Sem Haverbusch, mbo-student

Elles is een zeer fijne begeleider die altijd voor je klaarstaat en je motiveert als het je minder lukt. Ze helpt je niet alleen met je schoolmotivatie maar ook in het echt.

Arjen Dolstra, mbo-student

Voor mij als bedrijfseigenaar kwam de begeleiding van Zuijdam Organizing als geroepen. Ik krijg de hele dag door e-mails en had geen vast patroon om ze te lezen en verwerken. Het stappenplan, de handige tips en tools waren voor mij een eye opener. De begeleiding was ook op afstand heel duidelijk en goed te volgen. Met de strategie die ik heb geleerd haal ik nu veel meer uit mijn werkdag.

Thakaidzwa Doran
Eigenaar TExperience
Curaçao

Door langdurig ziek zijn, drukte en uitvliegen van de kinderen is er een beetje chaos ontstaan in ons huis en waren de doelen van de verschillende kamers en ruimtes onbepaald. Gevolg was dat er overal in het huis wat lag.  Door mee te doen aan de Opruimchallenge en te werken met de 'opruimwijzer' is het huis weer een beetje van ons geworden en hebben de kamers een nieuwe bestemming gekregen. We kunnen meer genieten van de spullen die we nog hebben en de ruimte die er is ontstaan door gewoonweg echt op te ruimen in plaats van steeds verplaatsen.
Dankjewel Elles voor je motivatie en tips.

Roelie van Wouwen-Griepsma