Zakelijk

Heb je ook het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt? Dat je geen grip hebt op je werkdag en je de belangrijkste taken niet gedaan krijgt omdat steeds dringende problemen en onverwachte gebeurtenissen je aandacht vragen? Heb je geen overzicht over je taken, e-mail en documenten en vind je het lastig om te bepalen wat echt je aandacht nodig heeft? Of ben je steeds meer gaan thuiswerken en lukt het je door alle afleiding niet om je werk gedaan te krijgen? Eén op de zeven werknemers heeft burn-outklachten, meestal doordat het overzicht weg is. Zou je graag meer balans willen hebben in je leven, schakel dan de hulp van Zuijdam Organizing in. Ik help je om effectiever en efficiënter te werken en alle rollen in balans te houden.

Bent u leidinggevende of kleine ondernemer en heeft u een overvolle mailbox of gebrek aan controle over de nog uit te voeren werkzaamheden? Hebben uw medewerkers moeite met de verschillende rollen tijdens het thuiswerken of worden ze overspoeld door de toenemende informatiestromen en taken? Zuijdam Organizing ondersteunt ook kleine ondernemers en grote bedrijven op het gebied van effectiever en efficiënter werken en slimmer thuiswerken. Samen kunnen we een programma samenstellen dat bestaat uit plenaire trainingen en individuele coaching voor teams en individuele medewerkers.

Effectief e-mailen

Deze training is ook online te volgen

Hoe hard je ook werkt, het lukt je niet je e-mail onder controle te krijgen. Je inbox puilt uit en er komen steeds meer e-mails bij waar je nog iets mee moet doen. Word je ook radeloos van de hoeveelheid e-mails en kom je onvoldoende toe aan je belangrijkste werkzaamheden, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om weer grip op je e-mail te krijgen.

Resultaat

 • Iedere dag een lege inbox.
 • Minder stress en meer werkplezier.
 • Je kunt eenvoudig gelezen e-mails terugvinden.
 • Je hebt handvatten om je inbox leeg te houden.
 • Meer tijd over voor je belangrijkste werkzaamheden.

Timemanagement

Deze training is ook online te volgen

Heb je ook het gevoel dat je steeds achter de feiten aanloopt? Dat je geen grip hebt op je werkdag en steeds wordt ingehaald door de waan van de dag? Heb je geen overzicht over je taken en vind je het lastig om te bepalen wat echt je aandacht nodig heeft, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om effectiever en efficiënter te werken.

Resultaat

 • Een overzichtelijke takenlijst en planning.
 • Daadwerkelijk uitvoeren van je geplande acties.
 • Minder stress en meer werkplezier.
 • Je hebt handvatten om je agenda up-to-date te houden.
 • Iedere dag je belangrijkste werkzaamheden afgerond.

Een opgeruimde werkplek

Deze training kan ook gedeeltelijk online gevolgd worden.

Ligt je bureau altijd vol en heb je moeite documenten terug te vinden? Staan je bestanden door elkaar op je computer en heb je verschillende versies die je niet meer uit elkaar kunt halen, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om slimmer te werken zonder stress.

Resultaat

 • Iedere dag een opgeruimd bureau.
 • Een geordende computer.
 • Minder stress en meer werkplezier.
 • Je kunt eenvoudig documenten terugvinden.
 • Je hebt handvatten om je bureau leeg en je computer georganiseerd te houden.
 • Meer tijd over voor je belangrijkste werkzaamheden.

Slimmer thuiswerken

Deze training kan ook gedeeltelijk online gevolgd worden.

Sinds maart 2020 zijn we massaal thuis gaan werken, maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks alle afleidingen toch je werk gedaan krijgt aan het eind van de dag en met een voldaan gevoel afsluit? Wil je leren hoe je effectiever thuis kunt werken, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen. Ik help je om alle rollen in balans te houden.

Resultaat

 • Er zijn duidelijke afspraken thuis en op het werk.
 • Je hebt overzicht over wanneer je in welke rollen functioneert.
 • Aan het eind van de dag sluit je met een positief gevoel af.
 • Minder stress en meer werkplezier.
 • Je hebt handvatten om werk en privé zo optimaal mogelijk te organiseren.

Effectiever en efficiënter werken

Teamtraining en individuele training.

Lukt het niet om de belangrijkste taken gedaan te krijgen omdat er steeds dringende problemen en onverwachte gebeurtenissen de aandacht vragen? Is er te weinig tijd om aan belangrijke doelen te werken en relaties te versterken? Zou je graag als team effectiever en efficiënter willen werken, dan kun je de hulp van Zuijdam Organizing inschakelen.

Resultaat

 • Het is duidelijk welke taken belangrijk zijn en hoe deze gedaan te krijgen.
 • Je kan keuzes maken en prioriteiten stellen waardoor er effectiever gewerkt kan worden.
 • Er is minder stress en meer werkplezier.
 • Er is meer tijd voor creatief denken en het versterken van relaties.
 • Je sluit de dag af met een voldaan gevoel.

Gezonder werken en leven

Teamtraining en individuele training.
De individuele training kan ook gedeeltelijk online gevolgd worden.

Heb je het gevoel dat je de controle kwijt bent en kun je je moeilijk concentreren op je taken? Heb je moeite om je na een werkdag weer op te laden om de volgende dag vol energie te starten?

Zou je graag het onrustige gevoel kwijt willen raken en meer balans willen hebben in je leven? Schakel dan de hulp van Zuijdam Organizing in.

Resultaat

 • Rust in je hoofd en lijf.
 • Je energie weer terug.
 • Je hebt handvatten om ongezond gedrag te veranderen in gezond gedrag.
 • Je hebt minder stress en meer balans in je leven.

Werkwijze

Kennismaking

We starten met een kennismaking op het werk of op afstand, zodat ik een inschatting kan maken van de situatie en de werkzaamheden. We bespreken de wensen en doelen en hoe ik daarbij kan helpen.

Indien we samen besluiten aan de slag te gaan stuur ik een offerte. In deze offerte staat het doel, de duur en vorm van het coachingstraject en/of training en de (tussentijdse) evaluaties. Je weet dan precies waar je aan toe bent.

Als er akkoord is op de offerte kunnen we aan de slag.

Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

 

Aan de slag

Samen gaan we aan de slag volgens het opgestelde plan. We maken een analyse, werken aan een nieuwe structuur en gewoontes en kijken hoe we de nieuwe werkwijze in kunnen laten slijpen.

 

Follow-up

Twee weken na mijn bezoek bel ik om te horen of het systeem werkt. Mocht er nog behoefte zijn aan een vervolgafspraak, dan plannen we die gelijk in.

Het telefoongesprek is gratis.

Zakelijke mogelijkheden

 Individuele coaching

Altijd coaching op maat.

De prijs is inclusief een intakegesprek en follow-up.

Er zijn ook online mogelijkheden.

 

Incompanytraining

Er zijn teamtrainingen met en zonder individuele coaching.

De prijs is inclusief een intake- en evaluatiegesprek.

Minimaal 8 en maximaal 12 personen per bijeenkomst.

De prijs is exclusief lesruimte, gespreksruimte en horeca-arrangement t.b.v de training en coaching.

 

Apk-pakket
Regelmatig onderhoud als vervolg op een training of coachingstraject.

 

Strippenkaart 
5 strippen

5 uur coaching

€ 350 vrijgesteld van btw

 

10 strippen

10 uur coaching

€ 675 vrijgesteld van btw

 

Eén strip staat voor één uur coaching. De kaart is flexibel te gebruiken binnen een periode van twee jaar na uitgifte.                                                                       De kaart is niet overdraagbaar aan anderen. Niet gebruikte strippen worden niet vergoed.

 

Cadeaubon zakelijk
Alle bedragen mogelijk vanaf  € 50.
Een cadeaubon is twee jaar geldig na uitgifte.

 

Reiskosten

Geen reiskosten binnen de gemeente Alkmaar. Daarbuiten € 0,20 per kilometer.

Voor reistijd >30 minuten geldt het uurtarief.

Parkeergeld voor kosten van de opdrachtgever.

Tegemoetkoming in de kosten

Je hoeft de samenwerking met een professional organizer niet altijd uit eigen zak te betalen.

Werkgever: een gezonde en georganiseerde werknemer levert een waardevolle bijdrage. Veel werkgevers investeren dan ook in de ontwikkeling van hun werknemers. Een coachingstraject kan worden betaald uit het opleidingsbudget of onderdeel vormen van een re-integratietraject (Wet Verbetering Poortwachter). Bespreek de mogelijkheden met je werkgever.

Ondernemerals de samenwerking met de professional organizer gericht is op het ondernemerschap, is deze voor zelfstandig ondernemers aftrekbaar als zakelijke kosten. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk begeleiding ter voorkoming van uitval (bijvoorbeeld door stress) te declareren bij je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw AOV.